Kot majhno podjetje mislimo, da je telefonska centrala prava rešitev za nas

Z partnerjem sva ustanovila majhno podjetje za prodajo različnih artiklov preko spleta. Kar naenkrat sva zaplavala v poslovne vode, ki jih nisva bila vajena. Imava spletno stran, aplikacijo, stacionarni telefon in dva mobilna telefona. Včasih sploh ne veva, kam naju je kdo kontaktiral in hitro pride do zmede. Prijateljica, ki je v teh vodah že dlje časa, nama je rekla, da bi bila telefonska centrala prava rešitev za naju.

Ker nisva vedela kako ta telefonska centrala deluje sva prijateljico povabila na obisk, da nama malo bolj razloži njene prednosti. Z veseljem se je odzvala na obisk, saj se ji zdi dobro, da si med sabo pomagamo in svetujemo. Tudi ona je namreč imela srečo, da so ji drugi pomagali pri njenih začetkih. Povedala nama je, da se telefonska centrala lahko vzame v najem, ker bi bil v začetku poslovanja nakup prevelik strošek. Predvsem naj bi imela veliko prednosti, kot so:

  • dosegljiva je na vseh napravah (telefonu, računalniku, v oblaku…)
  • poenoti vso komunikacijo znotraj podjetja
  • nudi možnost nadgrajevanja funkcionalnosti
  • nudi višjo produktivnost in odzivnost…

Bila sva navdušena, saj pred tem sploh nisva vedela, kako bi nama telefonska centrala sploh služila. Prijateljici sva se iz srca zahvalila, malo smo še poklepetali in nekaj dobrega prigriznili, potem se je odpravila domov. Midva pa v akcijo, na spletu sva še malo raziskovala, za kaj vse nama bo telefonska centrala še koristila, ter kakšna je ponudba na trgu. 

Kot majhno podjetje mislimo, da je telefonska centrala prava rešitev za nas

Kmalu sva našla pravo za naju in odločila sva se za najem. Moram priznati, da nama je telefonska centrala res precej olajšala delo, povezala nama je klice in sporočila, prav tako vsa naročila, poskrbela je tudi za odziv strankam, katerim se nisva mogla takoj posvetiti. Glede na to, kako nama je prijateljica nesebično priskočila na pomoč, sva se odločila. da bova tudi midva drugim pomagala, ko bodo kaj potrebovali, saj se dobro z dobrim vrača.