Tako zelo si želim povečanje prsi

Nikoli nisem znala postaviti sebe na prvo mesto in vedno so imeli v mojem življenju vsi prvo besedo, če sem že povedala svoje mnenje so me v družini vedno potolkli. Tako sem rasla sama s seboj in se imela rada. Ker so moje prsi bile zelo majhne, je bila moja skrita želja povečanje prsi, vendar tega si nisem nikoli upala povedati. Je, pa ena stvar, že od fakultete sem šparala denar, da bi se enkrat le opogumila in si povečanje prsi naredila. 

Ker pa sem bila tiha in prestrašena, si nikoli nisem mislila, da se mi bo življenje spremenilo, ko se bo en fant tako noro zaljubil v mene, da me nikakor ne bo izpustil iz mojega življenja. Prvič v življenju je nekdo poslušal moje mnenje in cenil kar sem delala in govorila. Tako lep občutek je bil to. Včasih sem od sreče jokala. Pa sem se odločila, da tudi njemu povem za mojo skrito željo, glede povečanje prsi. Priznam, da me je bilo strah, kako bo odreagiral, mislila sem si, da mi bo rekel, kaj ti to treba, saj jaz sem zadovoljen z tvojimi prsmi in da so itak lepe. No, pa me je presenetil, razumel me je, češ, če že tako dolgo hrepeniš po tem, pa bova skupaj poiskala kliniko, kamor bi lahko šla na prvi pregled povečanje prsi, da mi povedo, če je to pri meni sploh možno.

Takrat sem vedela, da imam fenomenalnega fanta, ki mi stoji ob strani in me upošteva, seveda sem si dala naredit povečanje prsi in tega svoji družini niti nisem povedala in da vam povem, res je, da sem malo skrivala, ampak še danes ne vedo, da sem si dala naredit povečanje prsi, meni pa je kar všeč, da tega ne vedo, ker bi sigurno imeli ogromno pripomb, zakaj mi tega treba in zakaj sem si šla to naredit.