Umetno podaljševanje ali serum za rast trepalnic za večje trepalnice?

Moje trepalnice so zelo kratke in svetle in za boljšo spremembo si želim preizkusiti serum za rast trepalnic, vendar imam mešane informacije o tem, ali to deluje. Ker je na trgu kar nekaj proizvodov različnih proizvajalcev in je že tukaj težko narediti selekcijo brez pravih informacij, sem se pozanimala pri prijateljicah, ki so to že preizkusile, da dobim čim več podatkov iz prve roke. 

Informacije, ki sem jih prejela, so bile mešane. Od tega, da nekaterim to ni pomagalo, do tega, da je nekaterim zelo pomagalo. Seveda je bilo tudi nekaj razlike pri samem izdelku, ker niso vse uporabljale enakega seruma za rast trepalnic, zato je težko presoditi, kaj je sedaj res in kaj ne. Poleg tega pa nekatere tudi niso bile najbolj dosledne pri uporabi, kar pa podatek o pravi učinkovitosti precej zamegli. 

Po nekaj tedenskem razmišljanju sem se odločila, da preizkusim tisti serum za rast trepalnic, za katerega mi je največ prijateljic potrdilo povečano rast trepalnic. Težko pričakovani mesec, v katerem bom ugotovila, ali to pravzaprav bo imelo rezultat, se je končno začel. Zares se je po približno štirih tednih opazil manjši rezultat. Povedali so mi tudi, da to ni končen rezultat, saj bodo trepalnice še nekaj časa rasle, zato je treba serum za rast trepalnic, uporabljati kar nekaj mesecev, da se doseže maksimalen rezultat.

Po približno treh mesecih je bil rezultat končno mnogo bolj opazen, a vseeno ne takšen kot bi želela. Ker imam svetlejše trepalnice si jih moram še vedno temnit z maskaro in ne vem, ali ne bi bilo trajno podaljševanje bolj učinkovito za to, kar želim doseči. Še nekaj časa bom zagotovo počakala, da bo serum za rast trepalnic, deloval in naredil, kar lahko naredi, v vmesnem času si jih bom tudi trajno pobarvala in oblikovala in če ne bo to tisto, kar si želim, si jih bom verjetno vseeno trajno podaljšala.